De catalogus najaar 2020 van uitgeverij Mo’Media is uit. Hierin staan alle nieuwe reisgidsen en boeken die eind september in de boekhandel en online te koop zijn. En dat zijn er nogal wat.

Allereerst de nieuwe time to momo stedengidsen, de speciale edities, taalgidsen, boeken aan de Maas en helemaal nieuw de boeken van uitgeverij Fjord van mijn dochter Petra de Hamer: Buitenluchtleven en Weekenden aan het water.

Onder het motto ‘Nooit meer een saaie zondag’ mocht ik ook weer op stap en bezocht ik 52 steden en dorpen. Ondanks Corona was het voor mij een geweldige – af en toe vermoeiende – tijd; ik had het niet willen missen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.