Behind the scene foto van een onverwacht leuke shoot op een heel bekende locatie in Rotterdam op zondagmiddag 30 augustus 2020. In verband met Covid-19 werd de commercial destijds toch niet uitgezonden. Maar gelukkig wel bijna een jaar later, is het vanaf 1 juli 2021 gedurende 3 maanden lang op TV.

En zo zat ik samen in de bus met een mij onbekende maar aardige man in de bus van Leiden naar Rotterdam. Een uur lang een mondkapje op was wel even wennen… Maar eenmaal in het restaurant van Dudok aan de Maas (https://dudok.nl/aandemaas) mocht het mondkapje af. Het resultaat van die scène zie je – heel eventjes maar – hier onder.

1 thought on “Campagne OV.NL: OK-OV Fotoshoot in Rotterdam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.