Gisteren, 15 september 2020, bracht projectleider Joyce Enthoven van uitgeverij Mo’Media de allereerste uitgave van mijn allernieuwste reisgids 52 zondagen wandelen & lunchen. Ik ben ongelooflijk blij met dit mooie boek; het is zo leuk om de wandelingen nog eens over te lezen en al die prachtige foto’s te bekijken.

En omdat het boek in Corona tijd is geschreven en ik meestal voor een gesloten deur van een restaurant of museum stond, neem ik mij voor om al deze wandelingen na Corona tijd nog eens over te doen, zonder mondkapje, zonder tijdslot en zonder plexiglas schot. Ik verheug mij er nu al op!!!

2 thoughts on “Vers van de pers: 52 zondagen wandelen & lunchen

    1. Wat ongelooflijk leuk Marja dat het in jullie magazine komt. En het is ook een heel fijn boek geworden, ik ben gewoon verslaafd aan het zoeken naar al die leuke dorpen en steden. Heel veel plezier met jullie uitstapjes en wat handig om er met een camper naar toe te gaan, lijkt me enorm gezellig!
      hartelijke groet, Ellie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.