Vrijdag 9 oktober 2020 was een bijzondere dag. Mijn dochter Petra de Hamer en ik hielden onze eerste duo-presentatie bij boekhandel Van Kemenade & Hollaers in Breda. Petra had hier de primeur van haar twee boeken uit eigen uitgeverij Fjord (www.uitgeverijfjord.com) en ik van mijn nieuwste reisgids 52 zondagen wandelen & lunchen van uitgeverij Mo’Media (www.momedia.nl).

De middag kon niet meer stuk met veel bekende Bredase vriendinnen en de alleraardigste ontvangst in de winkel van René Hollaers. De Rotterdamse ankertjes (koekjes van Carlier), de Haagse kakker en de Haagse hopjes waren na afloop bijna op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.