Een bezoek aan het oer-Hollandse voormalig Zuiderzeedorp is beslist de moeite waard. Al die mooie groen/wit gestreepte houten gevels in smalle straten zien er prachtig uit. Geen wonder dat toeristen van Marken hier graag komen.

Ik genoot van de wandeling door al die pittoreske straten en van het uitzicht over het Marker Meer. Gelukkig bleven hier niet alle deuren gesloten door Covid-19. Bij restaurant Land en Zeezicht haalde ik een heerlijke cappuccino.

Ik kom gauw weer terug Marken, dan is dat mooie museum weer open en dan koop ik een paar meter van die leuke Marker stoffen in het winkeltje van mevrouw Visser.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.