Reisgids april 2022

Mijn reisgids “52 nieuwe zondagen wandelen & lunchen” ligt alweer een kleine week in de boekhandel en is ook online te koop. Ik heb hierin 32 Nederlandse dorpen en steden zo goed mogelijk verdeeld over de provincies. En omdat ik voor de reisgids uit 2021 helaas de Belgische grens niet over mocht in verband met Covid, heb ik het goedgemaakt met een wandeling door 20 dorpen en steden in Vlaanderen en Wallonië.

Van noord naar zuid in Nederland (Slochteren en Arcen) en van west naar oost in België (Antwerpen en Dinant). Het waren heel wat voetstappen die ik heb achtergelaten, maar ik heb er van genoten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.