Het duurde na die eerste flesjes bier nog vele jaren voor ik mijn volgende fotoshoots zou hebben. Ik had een drukbezet leven met man, twee dochters en twee teckels. Maar kleine kinderen worden groot, en het ‘lege nest’ vroeg om meer actie in mijn leven.

En die actie werd mij onverwachts in de schoot geworpen. In 1999 werd ik gevraagd om reisgidsen te schrijven voor uitgeverij mo’media. Ik ging op stap door heel Nederland en later ook door België en Duitsland, op zoek naar de leukste wandelingen, restaurants en musea in dorpen en steden.

Mijn eerste boek 52 zondagen wandelen & lunchen werd een doorslaand succes. Er werden in totaal meer dan 100.000 boeken verkocht en het belandde in 2002 op de lijst van 100 bestverkochte boeken van het CPNB. Hierna volgden in dezelfde reeks nog zeven boeken.

Daarnaast schreef ik ook verhalen voor Elsevier Thema en het tijdschrift Margriet.

Nog altijd vind ik het leuk om op pad te gaan en daar zou ik ook graag weer over schrijven. Contact opnemen voor meer informatie kan natuurlijk altijd!

Toen de uitgever mij in het voorjaar van 2020 vroeg om een nieuwe editie van mijn allereerste boek te maken, kon ik mijn geluk niet op! Ik ging meteen op stap. En ondanks alle restricties van corona, problemen met dichte terrassen en musea, veerboten die niet voeren naar de Waddeneilanden en een gesloten grens met België, is het mij toch gelukt om binnen een half jaar 52 prachtige steden en dorpen te bezoeken. Het resultaat ligt sinds eind september 2020 in de boekhandel.