‘Ellie Brik (75) was helemaal niet van plan om zich in de modellenwereld te storten, maar toen ze op haar 68e door vrienden werd ingeschreven voor een modellenverkiezing ging het snel. Sindsdien speelde ze al een bruid in een Zeeman reclame, poseerde ze met honden voor een brochure voor seniorenwoningen en fungeerde ze als bijrijder in een elektrische auto in een spotje voor groene energie’.

Zo begon het artikel naar aanleiding van het telefonische interview dat ik had met Yara Hooglugt van de Telegraaf. Het werd geplaatst in de krant van maandag 7 juni 2020. Al met al een leuk en positief verhaal over hoe drie vrouwen op latere leeftijd model werden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.